Veel mensen hebben last van stress, piekeren veel, worstelen met een burn-out of weten geen blijf met hun emoties.

Mindfulness is een eeuwenoude techniek die je leert hoe je uit die maalstroom van stress, gedachten en emoties kan blijven. Je leert je anders te verhouden tot alles wat er op je afkomt, je wordt je bewuster van wat er is en je ontdekt wat een betere manier van omgaan kan zijn met de vele uitdagingen van het dagelijks leven.

Mensen die een mindfulnesstraining volgen leren hoe ze een rustpunt kunnen vinden te midden van turbulentie. Ze leren zorgzaam om te gaan met het moeilijke en zeker ook het positieve niet uit het oog te verliezen. Ze worden creatiever en kunnen zich beter concentreren omdat hun geest niet langer constant in beslag genomen wordt door al die gedachten. Ze leren adequater te reageren.

De basistraining

Mindfulness leer je het best tijdens een basistraining van 8 weken. In samenwerking met Mindful Me (het vroegere Itam) start ik 5 keer per jaar met een nieuwe groep in Gentbrugge (Gent).

De eerstvolgende mindfulnesstraining start al op 20 maart!

Klik hier voor meer informatie

Korte training voor mensen met weinig energie

Heb je last van vermoeidheid en een gebrek aan energie? Wil je een burn-out voorkomen?

In samenwerking met Compagnie Bougie geef ik een korte training “Energie en Mindfulness” op vrijdag 15 februari en 1 maart.

Tijdens deze 2 voormiddagen zoom ik specifiek in op deze klachten en ontdek je hoe mindfulness jou kan helpen je energie minder makkelijk te laten wegvloeien, je grenzen beter aan te voelen, een rustpunt te vinden in jezelf en energie te halen uit kleine dingen.

Meer info en inschrijven