Krijg jij nog energie van je werk?

Als werk jou te weinig energie geeft, dan weegt dat al snel door op andere domeinen van je leven en hoe je je in je vel voelt.

Logisch, je besteedt er dan ook een groot deel van je tijd en je energie!

Loopbaanbegeleiding in Gent

Als loopbaanbegeleider onderzoek ik met jou waar het schoentje wringt, en brengen we aan de hand van oefeningen in kaart wat voor jou belangrijk is in werk, wat je talenten zijn en wat jou ├ęcht energie geeft.

Ik help je op zoek te gaan naar ander werk dat beter aansluit bij wie jij bent, of we exploreren wat er op jouw huidige werk kan veranderen waardoor jij je er opnieuw op je plek gaat voelen.


Ik kwam bij Lotte terecht met de vraag hoe ik meer voldoening kon halen uit mijn werk. Door middel van oefeningen en zelfonderzoek ontdekte ik meer over mijn kernkwaliteiten en de waarden waar ik voor wil staan.
Dit liet me toe om te bedenken dat ik met kleine aanpassingen mijn huidige werk zo kan boetseren dat het beter past bij wie ik ben.”
~ Thieu

Lotte heeft de vaardigheid om enerzijds veel ruimte te geven om zelf te vertellen en na te denken en anderzijds op de juiste momenten interessante vragen te stellen en inzichten te delen. Met praktische tips ging ik daarna zelf aan de slag om er in een latere sessie samen met Lotte op terug te komen. De gedachten en emoties werden geordend en met een scherpgesteld beeld en actieplan in handen, kon ik weer verder met open blik en hart!
~ Jelene


Loopbaancoaching kan je aanvragen via de loopbaancheques van de VDAB. Iedereen die reeds 7 jaar (of 84 maanden) werkt en woont in Vlaanderen of Brussel heeft elke 6 jaar recht op 2 loopbaancheques. Daarmee kan je 4 tot 7 uur begeleiding krijgen omtrent je loopbaan, en dat voor slechts 40 of 80 euro.

Via deze online test kan je te weten komen of loopbaanbegeleiding iets voor jou is.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op.

Of boek meteen een eerste afspraak!

Boek hier meteen je eerste afspraak

Ik werk samen met COACHINGENT, een klein en krachtig loopbaancentrum met 7 gedreven coaches. We houden het graag persoonlijk en staan samen voor een hoge kwaliteitsgarantie.